BejelentésBIO-SZÉPÍTŐ és EGÉSZSÉG STÚDIÓ
A SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG SZIGETE

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
 

 

A kéz a leginkább foglalkoztatott testrészünk, mégis mostohábban kezeljük. Az ápolt külső nélkülözhetetlen része, mely fontos mind nők, mind férfiak, sőt gyermekek esetében is.


Kezünk ápolása különféle manikűrökkel és terápiás kezelésekkel lehetséges!
ALAP MANIKŰRÖK:


 

Klasszikus manikűr:

A köröm rövidítését, formázását, majd áztatás után a körömbőr kivágását, a köröm polírozását, végül a körömsánc olajozását jelenti.

Francia manikűr:

Megegyezik a klasszikus manikűrrel, kivéve, hogy áztatás helyett bőroldót használunk.

Japán manikűr:

Egy teljesen természetes, méhviasz alapú ápolás töredezett, fénytelen körömre vagy a műköröm utáni utókezelésre.

A köröm formázása után két speciális anyaggal erősítjük a körmöt,  visszaadjuk természetes fényét és csillogását. A hatóanyagok a köröm alsó rétegeibe épülnek be,  egészséget és szikrázó fényt adva nekik.                   A készítmény mindenféle vegyi anyagtól mentes!

A kezelést kúraszerűen, 1-2 hetente ismételve legalább 2-3 hónapig érdemes folytatni.

 

 

TERÁPIÁS KÉZÁPOLÁSOK:

 

Paraffinos kézápolás:

A házi munka, a szabadban végzett tevékenység, kertészkedés és a kor előrehaladtával rengeteg dolog nyomot hagy kezünkön.  A kiszáradt, repedezett, érzékeny bőrre tökéletes megoldás a paraffinos kézápolás.

Kézmosás és fertőtlenítés után bőrradírozás következik, majd a hatóanyagok befogadására előkészített kezeket ápoló krémmel bekenjük és kétszer-háromszor a felmelegített paraffinba mártjuk. Kezünkre először nylont húzunk, majd egy puha frottír kesztyűt, amivel dunszthatást érhetünk el. 15 perc után a nylonnal együtt lehúzzuk a megdermedt paraffint a kezünkről és az eredmény egy bársonyosan puha, rugalmas kézbőr lesz.


 

SPA (gyógynövényes) kézápolás:

Az amerikai CND SPA kézápoló készítményekkel végzett komplett kéz-és körömápoló terápia kézmasszázzsal kiegészítve. Puhává, ápolttá varázsolja, vitaminokkal táplálja és rugalmassá teszi a bőrt.

A kezelés tartalmaz egy teljes manikűrt, puhító kézáztatást, bőrradírozást, pakolást,  egy ápoló krémezést és egy kézmasszázst.

A kézápolás a bőrtől függően a megfelelő termékcsalád felhasználásával történik! 

CND RESCUERXX keratin körömerősítő lakkozás:

Erősíti a gyenge vagy töredező körmöt, miközben helyreállítja annak nedvességtartalmát.

Csökken a lemezes szétválás, csökken a töredezés!


Kézmasszázs:

A napi feladatok során az egyik legjobban igénybevett testrész a kéz, így megérdemel egy kis kényeztetést. A kézmasszázs csökkenti a feszültséget, megszünteti a görcsös merevséget. Mivel a kéz akupresszúrás pontjai összeköttetésben állnak a test más részeivel és szerveinkkel, ezért a kézmasszázs ezekre is kedvező hatással van. Javítja az érintett szervek és szövetek vérkeringését, a nyirokkeringést és a méreganyagok kiürülését a szervezetből. Fokozza az immunrendszer működését, segít a szív és a légzési problémák megelőzésében.

Érdemes havonta igénybe venni egészségünk érdekében!
Lakkozás: Hagyományos lakkozást nem vállalok!

A géllakk megjelenésével nem igénylik a vendégek.

Köszönöm megértésedet!

 

Keresés a honlapon


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!