BejelentésBIO-SZÉPÍTŐ és EGÉSZSÉG STÚDIÓ
A SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG SZIGETE

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

Ami megosztja az embereket:


a MŰKÖRÖM!


saját munka


A műköröm sokak szerint ma már hozzátartozik az ápolt külsőhöz!


Az élet minden területén nagyon fontos a szép és ápolt köröm, hisz kezünk minden pillanatban szem előtt van.


Van aki töredező körmére keres megoldást, van aki kifejezetten szakmája, munkája miatt vágyik szebb ill. ápoltabb kezekre és van aki ékszerként viseli körmeit.

Nagyon vékony vagy hajlékony természetes köröm esetén - ha nem válik be a gél-lakkozás - ajánlom neked a műkörmöt, ami SZÉP és ESZTÉTIKUS is lehet!


NEM LESZ MŰ HATÁSA! :-)


Nálam megtalálod a természetes,  klasszikus fehérvégű francia, valamint a mostanában nagyon divatos színes gél-lakkal teljesen fedett műkörmöket is.

 


Többféle hossz és forma létezik, díszítésénél csak a fantázia szab határt (színes zselék, csillámok, beépíthető díszek, kristályok és strasszok, akril vagy zseléfestés).


MŰKÖRÖM FORMÁKHagyományos kerek vagy ovális forma:

Természetes hatású, rövid hosszban a legelterjedtebb.                      Elkészítése egyszerű, nem időigényes, tölthető.

 

Mandula:

Természetes hatású, viselése kényelmes és nőies. Nincsenek sarkai, nem hegyes, csak íves. Elkészítése egyszerű, nem időigényes, tölthető.

 

Kocka és kerekített sarkú kocka:

Klasszikus forma, sokan nagyon kedvelik. Rövidtől a hosszúig jól mutat.
Elkészítése egyszerű, jól tölthető körömforma.

 

Marilyn:

Újabb forma. A klasszikus kocka forma lefinomított, kecsesebb, nőiesebb változata. Szűkülő formája miatt kényelmes és jól hordható.    Még egy szélesebb körmöt is kecsessé varázsol ez a forma!                                                                                                    Elkészítése nem túlzottan időigényes, tölthető.

 


  

 Képgaléria
Keresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!