BejelentésBIO-SZÉPÍTŐ és EGÉSZSÉG STÚDIÓ
A SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG SZIGETE

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Már több mint 100 szín közül választhatsz!!!

 

CND SHELLAC, a KÖRÖMBARÁT lakk!


RESZELÉS és CSISZOLÁS NÉLKÜL!!!!


 

Az amerikai CND által fejlesztett  és gyártott EGYEDI, HYPOALLERGÉN, LED/UV-fényre kötő lakk!

 

 

saját munka


SHELLAC = a természetes köröm RESZELÉSE NÉLKÜL felvihető a körömre,

SHELLAC = 10 perc alatt, reszelés nélkül LEOLDHATÓ,

SHELLAC = HIPOALLERGÉN anyag, ha vigyázni akarsz magadra - ezt válaszd!

SHELLAC = LED/UV fény alatt azonnal szárazra köt, nincs idegtépő várakozás!

SHELLAC = kagylóhéj keménységű és ellenállóságú bevonat, - innen a neve: SHELL=KAGYLÓ!

SHELLAC = gyönyörű szép, mély, telt színek,

SHELLAC = hosszantartó fény,

SHELLAC = nem károsítja a természetes körömfelületet!

SHELLAC = alkalmazható kézre és lábra egyaránt!

 

 

CND SHELLAC - EGYSZERŰ és TARTÓS!!


A CND és a SHELLAC története

 

A körömipar fellegvára mind a mai napig az Amerikai Egyesült Államokban található, ahol a SHELLAC gyártója, a CND is felépítette központját.
A cég 2010.májusában jelentette meg a mai napig is luxus színvonalat képviselő SHELLAC-ot, mellyel forradalmasította a körömipart. A CND SHELLAC piacra dobását 5 éves, 100 saját szalonban végzett kutatómunka előzött meg. A körömlakk legjobb tulajdonságait kombinálva a zselék legjobb tulajdonságaival, a CND egy teljesen új, leoldható körömlakkot hozott létre, amely átrendezte az iparágat, és ismét megerősítette a CND vezető pozícióját mind a technológia, mind a színek és innováció területén.
A folyamatos fejlesztések eredményeképpen több termékük is különféle versenyeken és szavazásokon az első helyen szerepel mind a mai napig.
A sikerek elismeréseképpen 2013.májusában a mindenki által ismert márka a REVLON felvásárolta a céget ill. a cégcsoportot, amelynek köszönhetően a CND hivatalosan is a világ egyik legerősebb fogyasztói márkáinak egyike lett.
Több mint 18 éve, a CND úttörő módon vezette be a körömipart a kifutókra, ezzel kijelentve, hogy a köröm az öltözködés és a divat része. 2013-ban, a CND frissítette mottóját: Nails. Fashion. Beauty. (Körmök. Divat. Szépség.). Ismert divattervezőkkel karöltve, a New York-i divathéten és világszerte a kifutókon új szerepet tulajdonít a körmöknek. A jövőben, a CND folytatja elkötelezett munkáját az iránt, hogy a szépség fogalma magába foglalja a körmöket is, és a folyamatos innovációtól feltüzelve szószólója a szépség szakmának.
Dél-Kaliforniában, a szépségipar legelhivatottabb csapata keresi a körmök nyújtotta újabb és újabb lehetőségeket, amelynek itthoni megismertetésében szeretnék nektek segítséget nyújtani!


 

 

saját munka

 

 

saját munka

 

 

 

 

 Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!