BejelentésBIO-SZÉPÍTŐ és EGÉSZSÉG STÚDIÓ
A SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG SZIGETE

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

Egy kicsit magamról:

 

Sisa Erika vagyok, ennek az oldalnak a tulajdonosa és megalkotója.

 

Kéz-és lábápoló képesítéseimet 2007-ben szereztem meg az Elite Cosmetix, mai nevén Elite Körmösakadémián, ahol többszörös olimpiai, világ-és magyar bajnokoktól tanulhattam.


Csak csúcsminőségű, elsősorban amerikai (CND) és német (GEHWOL) alapanyagokkal dolgozom, mert számomra fontos a minőség, hogy Ti, Vendégeim maximálisan elégedettek legyetek!


Mint minden szakmánál, itt is megfigyelhető a folyamatos megújulás, ezért figyelemmel kísérem az új anyagok és technikák megjelenését, látogatom a különféle rendezvényeket és kiállításokat, valamint szakmai ismereteim bővítése céljából részt veszek díszítő ill. technikai továbbképzéseken is.


 

Célom, hogy Vendégeim mosolygósan, elégedetten, felfrissülve és kipihenten távozzanak tőlem!

 

 

Kedves Vendégeim!

Látogassatok el oldalamra és LIKE-oljátok, hogy ne maradjatok le még több akcióról, új szolgáltatásról vagy aktuális fotóimról.

Van olyan AKCIÓ amit csak ott jelentetek meg!

 

https://www.facebook.com/pages/Sisa-Erika-Bio-Sz%C3%A9p%C3%ADt%C5%91-%C3%A9s-Eg%C3%A9szs%C3%A9g-St%C3%BAdi%C3%B3ja-XVIIker/507483979321072?ref=hl

 

(Ha nem nyílna meg az oldal, kérlek másold át!)

VÁRLAK!

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!